Vis butikk:

TID & SYN AS

TID & SYN - Urmaker/Optiker Lundevold. Alt du trenger av ur, briller og kontaktlinser.

Butikk i sentrum Andre

Utstillere og butikker

Frk Fryd as

Frøken Fryd er en praksis innen interiørdesign basert i Vennesla. Det fullføres prosjekter med boliginteriørdesign så vel som kommersielle, inkludert bedrifter og offentlige bygg. Vi representerer en filosofi om oppmerksom og særegen design.

Butikk i sentrum Interiør

Eidet Sko

Eidet sko er Venneslas eldste skobutikk. Vi har også et godt utvalg av vesker, smykker, accessories og klær. Velkommen til oss!

Butikk i sentrum Klær / sko

Eurosko Vennesla

Eurosko er Nordens største skogruppering med et stort utvalg sko, sneakers og boots. Hos oss finner du damesko, herresko og barnesko for alle anledninger. Velkommen til Eurosko i gågata i Vennesla.

Butikk i sentrum Klær / sko

Vennesla Voksenopplæringssenter

Butikk i sentrum Andre

Sunita Chatwal

Salg av ull og silke skjerf og Kashmir pledd fra Nepal i. Sølvsmykker i ekte steiner og ferskvanns perler.

Bod Klær / sko

Cubus Vennesla

Velkommen til Cubus i gågata i Vennesla. Cubus tilbyr mote og kvalitet til gode priser. Vi har barneklær, dameklær og herreklær.

Butikk i sentrum Klær / sko

HJØRNET 13. - 17. desember

Produksjon av tekstil og glassprodukter, bilder, diverse gave Produkter laget av brukere på Hjørnet dagsenter, Psyksik helse, Livsmestring Vennesla kommune

Bod Håndarbeid

Sopitha Thai 10. - 19. desember

Sopita er kjent for sin utsøkte thailandske mat. Kom gjerne innom vår restaurant i Vennesla sentrum. Vi har også take away og catering. Velkommen!

Butikk i sentrum Mat

Fabriken

Fabriken Artisan Bakverk tilbyr et stort utvalg av retter og her kan du bla. få Barnepizza og Pizza Roma.

Butikk i sentrum Mat

HJØRNET Måneglytt

Utsalg av produkter fra Måneglyttbutikken Vev og Tekstil Keramikk såper Tennbriketter Diverse gaveprodukter

Bod Håndarbeid

Vennesla Arbeiderparti 12. desember

Vi blir noen stykker fra lokallaget (2-4), ønsker å være synlig og tilgjengelig for bygda en dag i Julegada.

Bod Andre

Fru Sætres Hulderbu

Håndlagde skatter fra Fru Sætres verksted. I verkstedet produseres det blandt annet amuletter, smykker og runer i gevir og ben - noen med krystaller. Håndkuttede lys, leiresmykker og pakkelapper i skinn. Julepynt med særpreg og flotte gaver!

Bod Håndarbeid

Olgas konditori

Vi er en klassen med elever fra tilrettelagt avdeling som lager kransekaker og tennbriketter.

Bod Andre

Gusa Samdrift

Honning

Bod Mat

Sparebanken sør

Butikk i sentrum Andre

Coop Extra Torsby

Butikk i sentrum Mat

Rudi 13. - 19. desember

Saueskinn. Sokker. Votter. Luer. Tøfler. Klær. Div pynt.

Bod Håndarbeid

Rema 1000 husmorgården

Butikk i sentrum Mat

Gaardsutsalget.

Salg av grønnsaker,egg og produkter rett fra bonden,

Bod Mat

1. Vennesla Speider

Vi skal selge lapper.

Bod Andre

Fiona's Smultringer

Vi selger verdens beste smultringer! Vi har også utsalg av churros, belgiske vafler og boblevafler med masse digg tilbehør! Vi ses i Julegada.

Bod Mat

Cemo Gourmet

Vi kommer til Julegada i Vennesla, og stiller opp med en bod fylt til randen med godsaker. Vi har blant annet med oss forskjellige ferdigpakket gaveposer, juleprodukter, krydder og mye andre lekre produkter som er perfekt til både gaver eller om du ønsker noe til deg selv.

Bod Mat

Pølsemannen

Pølsemannen kommer til Julegada med ostepølser, løkpølser, vanlige pølser osv. Kos deg med ei pølse i julehandelen.

Bod Mat

Silly Seasons

Vi selger mange forskjellige julegenser, både med og uten lys! Utvalget vårt innebærer også forskjellige julepysjamaser og andre juleinspirerte klær. Velkommen til oss for en artig julehandel som er garantert til å få frem et smil i førjulstiden.

Bod Klær / sko

Hunsfos Bryggeri

Vi stiller med bod i Julegada! Velkommen til oss for handel av godt lokalbrygget øl. Mange forskjellige unike øl typer, samt øl som er spesielt brygget for julen. Vi har også litt forskjellig tilbehør og gavepakninger.

Bod Andre

Slakter Frivold

Fra Slakter Frivold vil vi tilby litt forskjellige kjøttprodukter, fenalår, skinke, sylte, julepølse og vossakorv, mm. Alltid ypperste kvalitet fra byens beste slakter!

Bod Mat

DenGladeOst

DenGladeOst kommer direkte fra Nederland med ferske, gode oster i alle mulige varianter. Her finnes det noe for enhver smak! Perfekt til julebordet, som julegave eller som en snack.

Bod Mat

Spekematbilen

Spekematbilen er å finne i julegada under hele uken! Vi selger spekepølser, fenalår, og pølsefjøler som er fantastiske julegaver blant annet.

Bod Mat

Preben's Candy Shop

Preben's candy shop er fylt opp med godteri for enhver gane. Stikk innom da vel for en hyggelig førjuls handel!

Bod Søtsaker

KortreistBua

Vi kommer med deilig, kortreist mat fra Enklere bondeliv og Røyland Gård.

Bod Mat

Coop Prix Vennesla

Butikk i sentrum Mat

Såpebaren

Håndlagde miljøvennlige såper laget av naturlige kvalitets ingredienser, gode for kropp og natur. Håndlagde Sertifiserte Såper med CPSR, registrert iCNPC/EU og Mattilsynet Naturlige Ingredienser Hudvennlige og pleiende Lokalt laget på Låvemoen Kortreist - Zero Waste Eteriske oljer og godkjente kvalitetsdufter. Problemfri hud Botaniske farger fra planter og røtter og Mineraler Bygger opp og styrker hudbarrieren Pleier og bedrer ømfintlig hud Fri for SLS, parabener, Ftalater, sterke syntetiske fyllstoffer mm Bærekraftig - Miljøvennlig i bruk og utslipp Dyrevennlig Plastfri hverdag Eco Friendly

Bod Andre

Grethe Løver Heim 13. - 19. desember

Perfect Home og Tupperware

Bod Andre

Annes Butikk

Bijouterier. Stort utvalg i øredobber, smykker og piercinger. Hos meg skal både bestemor og barnebarn finne noe som passet såvel smak som lommebok - og viktigst av alt: ha det trivelig om de handler eller ei.

Bod Julepynt

Farmorstyle

Trykk på kopper, julestrømper, grytekluter, puter og diverse

Bod Interiør

Honningboden

Salg av sommer- og lynghonning. Vi har drevet med bier og honningproduksjon i ca 25 år. Det har vært en interessant og meningsfylt hobby. Bikubene står i Iveland og Birkenes, og vi gjør det vi kan for at biene skal være sunne og friske og honningen fin og velsmakende. Velkommen til honningboden. Vennlig hilsen Wenche og Odd Arild Nordli

Bod Andre

Ufo Skantraf 10. - 15. desember

Trafikkopplæring personbil alle klasser Trafikkopplæring tungbil alle klasser Transportfagopplæring truck - kran - maskin- varme arbeider- Personløfter eventer - bedriftsopplæring

Bod Andre

Slettene Hage

Eplemost,økologiske egg og honning.

Bod Mat

Silje's søtsaker

Selger diverse søtsaker

Bod Søtsaker

Tromslefsa

Lefsebaking/gjærbakst/syltetøy Vi har nydelige mørlefser (mor Gudruns mørlefser, smurt med meierismør, sukker og kanel.) og tynne, fløyelsmyke Tromslefser som er smurt med meierismør, sukker, kanel og brunost. I tillegg har vi ferske rundstykker, Julekryddret tyttebærsyltetøy og blåbærsyltetøy med ingefær.

Bod Delikatesse

Ole thomassen

Ole Thomassen også kjent som otvennesla Klesbutikk til hele familien, hos oss kan du handle barneklær, dameklær og herreklær. Vi tilbyr en rekke kjente spennende kvalitetsmerker. For å nevne noen gant, , dovre, jack&jones, selected, bruun&stengade, diesel, giovani, levis, only, selected femme, Gullkorn design, wheat, name it, unik design, bibs, nuk, liewood, AM-Leg, tinti, og condor` strømpebukser. Vi er stolte av å ha vært i bransjen siden 1960 og vi er kjent for å tilby det lille ekstra når det kommer til service. Vi har egen systue og tilpasser dress og jeans gratis når du handler hos oss. Du finner oss midt i vennesla sentrum og nå også ONLINE ! Vi er aktive på sosiale medier : FB: Ole Thomassen IG: @otvennesla

Butikk i sentrum Klær / sko

Karamell konditori 10. - 19. desember

Vi driver med: Karamell konditori er en liten lokal familiebedrift, som trives best med å lage kaker og diverse søtsaker. Vi har en ide om å bringe verdens desserter ut til det lokale markedet, at folk kan få smake på noe nytt og spennende. I vårt konditori har vi fokus på høy kvalitet og en god smaksbalanse. Vi lager makroner, moussekaker, eclair og masse gøy ting av sjokolade. Mer informasjoner finnes på vår nettside: https://www.karamellkonditori.no/ og facebook side. https://www.facebook.com/karamellkonditori

Bod Søtsaker

Vennesla Digg

Lokalt produsert godteri laget på rene og naturlige ingredienser. Alt er håndlaget i bygdas egne lille digge dropskokeri. I vår bod finner du 35 forskjellige dropssmaker som du kan velge i løsvekt, kjærligheter, kremmerhus med drops, sukkerspinn, popkorn m.m. På DIGG.. har vi håndlaget godteri siden 1999, siste 3 årene på hobbybasis- men vi har spennende større planer i gjære. Velkommen innom for en hyggelig julehandel

Bod Søtsaker

Sport 1 Vennesla

Velkommen til Sport 1. Her finner du alt du trenger av Ekte Sport, med inspirerende sportsartikler og produkter du kommer til å elske.

Butikk i sentrum Klær / sko

Strikkedilla Vennesla

Garn og strikkebutikk i Vennesla sentrum! Vi kan tilby kvalitetsgarn fra Rauma, Viking, Jarbo, Alafoss, lettlopi, og platulopi, strikkepinner og tilbehør!

Butikk i sentrum Andre

A3 Ressurs

Vi ønsker å selge tenderFlame, krydder, honning, og diverse selvlagede produkter.

Bod Julepynt

TID & SYN AS

TID & SYN - Urmaker/Optiker Lundevold. Alt du trenger av ur, briller og kontaktlinser.

Butikk i sentrum Andre

Eva Bäckstrøm

Klasse 8D ved Vennesla Ungdomskole har dugnad til klassetur til Berlin.

Bod Klassetur Polen

Meny Vennesla

Vi har ferskvaredisker med stort utvalg av varm ferdigmat, kjøtt, fersk fisk og skalldyr og håndskåret ost. I tillegg til fristende frukt og grønt, samt kolonialvarer. Hos oss finner du kjente merkevarer som First Price og Jacobs Utvalgte, og et stort utvalg norsk lokalmat merket Norske Matskatter.

Butikk i sentrum Mat

Kamelon Interiør & Styling AS

Kamelon Interiør & Styling AS åpnet dørene i november 2008. Vi holder til i Vennesla Sentrum, og nå i tillegg med egen nettbutikk. Kamelon er en livstilsbutikk med en god mix av interiør, dameklær, mat og velvære. Butikken ble i 2013 kåret av leserne til Vakre Hjem & Interiør og Franciskas Vakre Verden kåret som en av Norges 30 beste interiørbutikker.

Butikk i sentrum Interiør

Wright Trafikkskole

Wright Trafikkskole

Bod Andre

Sjokoland

Hand lagte slikkepinne, hjemmelagte kaker, laper, belgiske vafler, drops, godteri

Bod Delikatesse

teresetorres_oils 11. - 12. desember

Salg av oljer, vokslys og div. hobbyartikler.

Bod Håndarbeid

Olto Vvs AS 10. - 12. desember

Vi utfører alle typer rørleggertjenester i bad og bolig, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. Vi tegner badet ditt for deg. I vår butikk på Vigeland finner du utstillinger med baderomsløsninger og tilbehør til badet.

Bod Andre

Camillas Villmarksglimt AS

Friluftslivbutikk som har godt utvalg av Brynje under- og yttertøy, og Fjällräven yttertøy som hovedandelen i vårt sortiment.

Butikk i sentrum Andre

Elon vennesla

Elon Vennesla gir deg et bredt utvalg av hvitevarer. Ta en prat med en av våre eksperter for å finne den rette fryseboksen, oppvaskmaskinen eller kombiskap.

Butikk i sentrum Andre

Hjerterom kaffe og te as

Velkommen til et hjertevarmt møtested med plass for gode samtaler og opplevelser. Vi serverer kvalitetskaffe, te og enkel mat.

Butikk i sentrum Delikatesse

Pizzabakeren Vennesla

Pizza m tilbehør

Bod Mat

SMIA Vennesla v/ A3 Ressurs Vennesla AS

I dag består A3 Ressurs av to arbeidsmarkedstiltak med til sammen 57 plasser. Vi er 11 ordinært ansatte i henholdsvis administrasjon og som arbeidsledere og jobbkonsulenter. Bedriften er lokalisert på 3 steder: Kvarstein: Her har vi butikken Sans Vennesla, snekkerverksted, monteringsavdeling, base for vaktmester/servicetjenester, samt hovedadministrasjon for bedriften. Vennesla kulturhus: Her ligger vår Kafe, Smia Vennesla.

Butikk i sentrum Andre

Den Evangelisk Lutherske Frikirke Vennesla

Butikk i sentrum Andre

Biffen Mat

Vi stiller med egen container og selger mat og drikke.

Bod Mat

Kulør Vennesla

For oss hos Nordsjø Idé & Design er det viktig å ikke bare levere produkter av god design og høy kvalitet for at du som kunde skal føle deg helt fornøyd med besøket i våre butikker. Minst like viktig er det at du får den hjelpen og servicen, og de alle de riktige produktene du trenger, for at prosjektet ditt skal bli akkurat så fint som du hadde tenkt deg.

Butikk i sentrum Andre

Agder Lyd AS

Agder Lyd er Sørlandets store musikkforretning. Over 500m2 butikklokaler med alt mulig av herlig musikkutstyr. Vi leverer over hele landet via vår prisgunstige nettbutikk agderlyd.no. Vår trivelige butikk ligger på Graslia i Sentrumsvegen 11. Noen av landsdelens dyktigste musikere står klar til å hjelpe deg – de skjønner hva du leter etter! Vi installerer lyd/lys/bilde i kirker og forsamlingshus, sånn at det blir enkelt å bruke utstyret. Og vi leier ut lyd & lys til konserter og kan live-streame ditt arrangement. Visste du at det er Agder Lyd som leverer lyd til selveste Kaptein Sabeltann, i Norges største utendørs forestilling?

Butikk i sentrum Andre

Many Colors Lindekleiv

Hos oss finner du roen over en kopp kaffe i en lun og god atmosfære, samtidig som et skattkammer av våre unike produkter omgir deg på alle kanter.

Butikk i sentrum Interiør

Vennesla Blomsterforretning AS

Vennesla Blomsterforretning er en INTERFLORA faghandel. Vi har kreative dekoratører, tre med fagbrev som blomsterdekoratører og en med gartnerutdannelse. Kompetansen er stor, vi ser fram til å hjelpe akkurat deg!

Butikk i sentrum Andre

Moseid bakeri AS

I mer enn 60 år har familien Moseid servert brød og ferske konditorvarer. Alltid rykende ferskt, alltid velsmakende. Gjennom fire generasjoner tar de vare på årelange tradisjoner, med gode råvarer som får heve over natta og som tilberedes med få konserveringsmidler. I en familiebedrift handler det om stolthet. Og om lidenskap. For godt håndverk handler om å elske det du gjør.

Butikk i sentrum Mat

Ressursen

Selger egenproduserte produkter + diverse

Bod Andre

Ressursen

Kiosk

Bod Andre

Sirens Hobby

Diverse håndarbeid som strikking og hekling, lager bilder med tekst, litt trearbeid og diverse vinyltrykk

Bod Håndarbeid

Vennesla Røde kors

Søk og redning

Bod Andre

b.young ( Vennesla Mote ) Sentrumsveien 44

Vi har en kjempefin butikk midt i gågata i Vennesla sentrum, og hos oss finner du sesongens nyeste trender innenfor mote og dameklær.

Butikk i sentrum Klær / sko

Norli

Vi i Norli elsker bøker. Hos oss vil du kunne få hjelp til å finne fram til boken som passer akkurat for deg - nesten uansett hva du liker best. Vi ønsker deg alltid velkommen til en bokprat!

Butikk i sentrum Andre