SOFIE OG ERLEND - BARE I VENNESLA

Årets eneste julekonsert med Erlend Gunstveit og Sofie Fjellvang skjer i Vennesla. De har med seg hele det fantastiske TheVoice-bandet også.

–  Det blir ikke bare årets eneste, vi har jo aldri hatt julekonsert sammen før. Jeg gleder meg kjempemasse, forteller Sofie.

21-åringen har satset på musikk på fulltid etter suksessen i The Voice, og hun har masse oppdrag. I sommer rakk hun også å gifte seg. Bryllupet sto i selveste Femmeren på Hunsfos – der konserten nå skal foregå. –  Jeg liker Vennesla så godt. Jeg husker jeg var på med åpen dag på Samkom skole som lita jente. Jeg har jo to kusiner i Vennesla. Venndøler er litt ekstra tøffe og kule, forteller Sofie, oppvokst på Bellevue.

Sannelig har ikke den dype røsten Erlend Gunstveit også aner i kommunen. Hans bestefar er fra Kile og mor fra Hægeland. Han forteller at han bare har gode minner fra alle besøkene i Hægeland. – Derfor gleder jeg meg også veldig til konsert i Vennesla. Jeg har ikke spilt der før. Jeg har holdt noen julekonserter i Grimstadområdet. Å synge sammen med Sofie blir bare topp. Vi har det kjempegøy sammen, sier han.

Sofie og Erlend rakk ti sommerkonserter sammen sist sommer. –  Vi har så ulik stil og så ulike stemmer, men ellers er Erlend og meg ganske like. Vi har det kjempemoro sammen og det er bare stas å ha konsert sammen med han, sier Sofie.

Erlend satser også full-time på musikken.  Anleggsfirmaet han startet for noen år siden, har bare blitt sånn tålig tatt vare på siden TV-suksessen.

Duoen har altså med seg selveste bandet fra The Voice. De lover gjenhør med noen av suksessene og sangene fra TV-programmet, men det blir selvsagt også mye julemusikk – og noen gode svisker.

KJØP BILLETT TIL ERLEND GUNSTVEIT & SOFIE FJELLVANG PÅ JULEGADA.NO