SIST GANG I VENNESLA ØDELA ZAHID BILEN

Zahid Ali ødela bilen men hadde god dialog med publikum sist han var i Vennesla. Nå kommer han «…» meg igjen

Zahid Alis kjøretur til Hunsøya og Julegada 2019 kommer garantert til å bli tema på Lattergallaen 10. desember.

Han kommer sammen med prisvinnende Crister Torjussen og Halvor Johansson. Vi snakker tre av Latters aller drøyeste og mest populære. Crister vant komiprisen i 2007 og standup-prisen i 2004. Halvor er for tiden mest kjent for morgenshowet «Stå opp» på Radio Rock. Vi snakker elitedivisjonen av norske komikere. Det kommer til å bli tre elleville timer i PM5.

–  Vet a “…” hva det blir, sier Zahid og fortsetter: - Sist var folk ganske fulle. Jeg elsker det. Det ble mer dialog enn opptreden, men mange var ganske kule. Venndøler er kjempefolk med gode replikker, men for noen elendige veier dere har, sier Zahid Ali.

Bil, olje og venndølske kantstein kommer garantert til å bli tema. Bygutten fra Oslo sier han nesten ikke kom fram til Vennesla, så elendig er infrastrukturen. – Vi er fornøyde med veiene våre? –  Ja, dere er vel det. På vei inn til øya der jeg skulle parkere hadde noen plassert en “…” stor kantstein, jeg mener virkelig “…” stor kantstein. Det kom noen “…” lyder nede fra gulvet og på natta lyste det i alle lamper på vei ned til Kristiansand og hotellet, forteller Zahid Ali,.

Kantsteinen hadde ødelagt alvorlige ting og gradvis lakk all olje ut av motoren. Nede i byen var det rett før hele greia skar seg og tok fyr av overoppheting. Det lukta i alle fall “…” – Jeg sier ikke mer nå – kom og hør, men vi skal gire opp den historien enda litt til. Hva de andre har med seg, vet jeg ikke, men som alltid når vi fra Latter er på turne: Det blir “…” moro, avslutter Zahid Ali.

KJØP BILLETT TIL LATTERGALLA PÅ JULEGADA.NO