SANGANE MI SYNGE HEIME!

Miriam og Bjøro Hildebrandt er blitt til juleklassikere. Konserten deres fra «staua heime» er megapopulær – i år også.

– Vi lager stue på scenen. Jula er nærhet, varme, fellesskap og bare gode følelser. I alle fall for oss – og det ønsker vi å dele, forteller Bjøro Hildebrandt.

Det er fem år siden de første gang hadde sin store julekonsert på Kilden. Der er de i år også – utsolgt. De siste par årene har ekteparet også hatt julekonsert under Julegada «heime» i Vennesla – med stor suksess.

Hvis du ønsker lun julestemning, to stemmer som passer perfekt sammen, god humor, lave skuldre og julemusikk med eim av ribbe, tomtebrygg og moltekrem, da er dette konserten.

Egentlig var Miriam og Bjøro litt redde for å opptre sammen på scenen. Ektepar synger ikke nødvendigvis bra sammen. De frykta det ble kleint – helt til musikkvidunder Bjørn Ole Rasch sa: «SYNG SAMMEN – STEMMENE DERES PASSER PERFEKT!» Da skjønte de at det ikke felles opptreden ikke bare var noe de likte selv.

– Vi begynner med de kjente julesangene, de klassiske og gode julesangene. Men vi har også ei runde med Disney og all musikken som vi vokste opp med på fjernsynet om formiddagen julaften. Askepott også, forteller Bjøro. Alt skal ikke være storslått. Jula er de korte avstandene, de lune stolene og godfølelsen hjemme med familien rundt seg.

– Jula sånn som vi liker den og feirer den. Vi avslutter selvsagt med de store klassikerne. Sangene som krever mer plass, sier operasanger Bjøro.

I Vennesla må de selvsagt ha med musikkgeniet Trond Holmquist Arntsen som gjestemusiker. – Vi feirer fellesskapet. Dessverre er det ikke alle som opplever jula sånn. Vårt bidrag er en konsert der forhåpentligvis alle kan kjenne seg igjen og føle seg «heime», sier Bjøro.

KJØP BILLETT PÅ JULEGADA.NO