JOYFUL JOYFUL

For to år siden måtte de sette opp ekstraforestillinger. Prosjektkoret med 100 lokale sangere er klar med en ny suksess.

Vi synger mange av de samme sangene som for to år siden, men slik er det jo til jul, da lytter vi gjerne til det som er kjent og kjært. Vi har hatt en flott reise fram til denne konserten, sier sokneprest Mari Sønnesyn Berg.

Koret møttes første gang i september – som et tilbud for alle som liker å synge. De møtes på til sammen 8 øvelser fram mot konserten i Julegada. Over 100 er med – og det synes soknepresten er imponerende. –  Vi er alle typer mennesker, alle varianter. Noen er superdyktige solister, men mange av oss er bare glade i å synge. Til sammen blir det en herlig miks, sier soknepresten.

Hun syns selv det er gøy å synge, men sier at hun liker aller best å få andre til å synge. Og hun elsker det sosiale og fellesskapet som dannes i et kor når mange skal fram mot samme mål. Mari tror fort det kan bli en enda bedre konsert enn forrige gang – og den var fantastisk. –  Vi kjenner hverandre bedre, er tryggere og har forberedt oss godt, sier hun.

Som sokneprest har hun mange oppgaver, og hun er takknemlig for de mange frivillige som driver alt det praktiske rundt Prosjektkoret.