HEDRER ILDSJELER MED NAVNESKILT

Også i år skal vi hedre en eller flere ildsjeler med navneskilt på ei julegadebod. Det skjer ikke så langt fra Kulturhuset 14. desember kl 18.00.

14. desember klokka 18.00 blir det høytidelig i Julegada. Da skal en eller flere ildsjeler hedres med navn på ei julebod.

Annette Jakobsen i Frivilligsentralen ønsker å fortsette den flotte tradisjonen med å navngi ei bod hvert år.

Harry Arntzen var den aller første som fikk ei bod oppkalt etter seg. Han er kanskje den største arrangør og ildsjel Vennesla har hatt, og i 2019 var det sønnene hans Ove og Rolf Arntzen som tok initiativ til å fortsette tradisjonen med å navngi ei bod. Den hadde stoppet litt opp.

– Han fikk bod allerede første året. Julegada er jo vokst ut av det lille frivillige julemarkedet vi satte i gang for noen år siden. Det er flott at brødrene Arntzen får oss i gang igjen med navneskilt. Den tradisjonen er så fin, sa daværende leder i Frivillighetssentralen Jorunn Sagen Olsen den gangen.

Nå fortsetter vi tradisjonen. Annette Jakobsen mener det er viktig å hedre de som med frivillig innsats bidrar til å gjøre lokalsamfunnet bedre.

– Vi sier jo ikke her og nå hvem som skal hedres i år. Det skal være en stor overraskelse til 14. desember. Men vi håper flest mulig kommer for å være med på markeringen, sier hun.