ANSGARSKOLEN LEVERER I GRASLIA

En haug av studentene ved Ansgarskolen i Kristiansand venter med hjemreise til jul. De skal spille og synge og opptre på scenen i Graslia i stedet.

– Det var applaus og stor entusiasme da jeg åpnet bookinga og ba studentene melde seg på. For oss er Julegada en kjempemulighet, sier studiekoordinator Elisabet Mjanger.

Fire, fem daglige forestillinger og minikonserter blir det fra scenen i Graslia, litt flere i helgene. Studentene kommer med et variert musikalsk uttrykk. – Vi kommer med flere band, flere trioer, noen duoer og et variert program med coverlåter, julemusikk og mye bra, forteller Mjanger. Hun stor-roser kulturkoordinator Dag Hagen og samarbeidet med Julegada.

Og så blir Venneslas egen Eirik Hodnemyr med, han er organist i Vegårshei og student på Ansgarskolen. Hvis ikke du har hørt han spille piano og keyboard, er det bare å møte opp i Graslia. Han er god!

– For studentene er dette en kjempemulighet til å vise seg fram og få god praksis. Og for Ansgarskolen er det god profilering. Vi ble kjempeglade da Julegada ringte og ba oss komme, sier hun.