Arrangementer

Lattergalla
10. desember kl. 20:00 - 23:00
PM5

Lattergalla

10. desember ringer vi Jul i Vennesla inn med et latterbrøl! Da er det igjen duket for Lattergalla i PM5 på Hunsfos. Her får vi besøk av landets beste komikere fra Latter - Halvor Johansson, Zhaid Ali og Crister Torjussen. Etter stand-up får vi besøk av den populære artisten Carina Dahl fra stjernekamp. Med seg som gjesteartist har hun vår kjære Jorun Stiansen. Denne billetten inkluderer Lattergalla + konsert med Carina Dahl og Jorun Stiansen.

Solveig Leithaug
10. desember kl. 20:00 - 21:30
Frikirka

Solveig Leithaug

Solveig Leithaug kommer med sin turne "Avstand og Nærleik" til Julegada 10.desember. Allerede som 18-åring debuterte hun med plata Askepott. Flere tiår før jenter med eminent gitarspill og egenkomponerte låter dominerte popverdenen var hun der, artisten fra en av Nordhordlands mest musikalske familier. Siden 1985 har det blitt elleve norske og sju engelske album, og musikalske oppdrag over hele verden i tjue land. I over tjuefem år har Solveig Leithaug vært bosatt i USA. Hun har blitt tatt varmt imot i sitt andre hjemland og har mottatt flere utmerkelser, bland annet den prestisjefylte Dove Awards. På denne konserten vil du få oppleve Solveigs sterke melodier og ærlige tekster, som favner bredt og gjenspeiler livet, i tema som kjælighet, sorg, trøst, tro og håp. Repertoaret spenner fra hennes nyere kritikerroste innspillinger Riverside - Hymns & Spiritual Songs, Time, Finding Home, og helt tilbake til hennes klassikere fra 80-tallet. Velkommen til en hyggelig konsertopplevelse i Frikirka.

Carina Dahl med Jorun Stiansen som gjesteartist
10. desember kl. 22:30
PM5

Carina Dahl med Jorun Stiansen som gjesteartist

Fredag 10. desember er vi så heldige å få besøk av Carina Dahl fra Stjernekamp. Med seg som gjesteartist har hun selveste Jorun Stiansen, Venneslas egen stjerne. Carina Dahl fra Trondheim er ei stå-på jente, energisk og med kronisk godt humør. Beina er godt planta på jorda, selv etter lang fartstid i musikkbransjen hvor hun har skrevet låter både til seg selv og andre artister. Høsten 2021 gjorde hun en eventyrlig reise i Stjernekamp hvor hun stakk av med 3.plassen. Carina utmerket seg som en av de som var mest overbevisende i de fleste sjangere, og med absolutt størst utvikling. Få med deg denne flotte artisten sammen med Jorun Stiansen i Julegada i Vennesla. Vi gleder oss!

Swinging Christmas
11. desember kl. 20:00 - 21:30
Kulturhuset

Swinging Christmas

Endelig er Swinging Christmas tilbake i Kulturhusets Foaje. Vennesla Musikkorps sin julekonsert i samarbeid med Kulturhuset startet i 2013. Vær klar for de store amerikanske juleklassikerne med storbandrytmer fra Vennesla musikkorps dyktige musikere. Dirigent er den alltid opplagte Thomas Hansen. Med på konserten er som alltid bygdas egne Bente Worren, Per Ove og Vegard Åteigen.

Agder Brass med venner
12. desember kl. 18:00 - 19:30
Frikirka

Agder Brass med venner

Agder Brass har sitt utspring fra Vennesla Kristne Brass. De er for tiden Sørlandets ledende brassband, og har 28 medlemmer fra Mandal i vest, til Tvedestrand i øst. De spiller deres første konsert i Vennesla siden 1998, under Julegada i Vennesla! Det blir et variert program, med alt fra "gamle svisker" til rene brassband-julenumre. Med seg har de: Torbjørn Liene - Kornett og Toril B Hodnemyr - vokal. Vennesla Frikirke gir en akustikk som passer brassband svært godt, og vi gleder oss til å gi deg en nydelig julekonsert du sent vil glemme! Billetter kjøpes ved inngangen for kr 150,-, betales med Vipps eller kort i døra

Gospelkoret Mosaic
12. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Gospelkoret Mosaic

Vi er så heldige å få besøk av det populære gospelkoret Mosaic i Julegada søndag 12. desember. Mosaic ble startet opp i 1994 og består av 24 dyktige sangere i alderen 20-35 år. Mosaic har gitt ut 6 plater, deriblant to juleplater som har blitt svært godt mottatt blant presse og publikum. Julestemningen får du definitivt etter denne konserten!

Erlend Gunstveit & Sofie Fjellvang
13. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Erlend Gunstveit & Sofie Fjellvang

13. desember skal Erlend Gunstveit og Sofie Fjellvang fra The Voice synge julen inn i Julegada. Dette blir en kveld du sent vil glemme! Velkommen skal du være.

Bjøro & Miriams Adventskonsert
14. desember kl. 20:00 - 21:30
PM5

Bjøro & Miriams Adventskonsert

Bjøro og Miriam Hildebrandt har satt sammen noe de selv kaller ”en salig blanding av julens sangskatter”, der Bjøro forteller små historier fra sin barndoms jul. De begynner med gode norske, både salmer og folketoner, går så over til en underholdende del og avrunder med en internasjonal avdeling med de store sangene. Ja, her blir det herlig julestemning! Velkommen skal dere være!

Prosjektkoret - Joyful Joyful
15. desember kl. 18:00 - 19:30
PM5

Prosjektkoret - Joyful Joyful

Løpet av høsten har prosjektkoret i Vennesla jobbet sammen og ønsker å dele raust av deres sangglede og forventning mot jul med dere. Her får du kjenne at det napper både i rockefoten og i hjerterøttene. Repertoaret er en blanding av julesanger og gospel, med sogneprest Mari Sønnesyn Berg som dirigent og et band med dyktige musikere. Dette kan ikke bli annet enn bra! Vi gleder oss!

Bøker, Mat og Prat
16. desember kl. 19:00 - 21:30
Hunsfos

Bøker, Mat og Prat

Vi er igjen klare for Bøker, Mat & Prat med storfint besøk av en av Norges mestselgende forfattere gjennom tidene, Jostein Gaarder. Sofies verden fra 1995 er solgt i svimlende 50 millioner eksemplarer og oversatt til 65 språk. Årets bok, «Det er vi som er her nå», er en ny, storslått filosofisk anlagt bok, med betraktninger over livets mange store spørsmål. Thorbjørn Jagland, tidligere statsminister, leder av Nobelkomiteen og sekretær i Europarådet er ute med ny memoarbok om år i fred og ufred. Det blir et spennende innblikk i vår nære politiske historie. Musikalsk blir det venndølsk godt som gull, med Jorunn Stiansen og pappa Sven Olav og resten av gutta i Showmakers. Hærlig fred, dette blir gøy! Varm mat er inkludert i billettprisen.

Snøen Laver ned med Kim Rysstad
17. desember kl. 21:00 - 22:30
Frikirka

Snøen Laver ned med Kim Rysstad

Julekonserten «Snøen laver ned med Kim Rysstad» kommer til Julegada i Vennesla 17 desember. Her får du høre Rysstads vakre toner, akkompagnert av gitar og piano. Vi garanterer julestemning. I 2017 ga den prisbelønte vokalisten og folkesangeren ut en kritikerrost juleplate i samarbeid med London Philharmonic Orchestra. Platen ble av NRK beskrevet som "En av tiårets fineste julealbum". Ta med familien til Julegada og se alle de flotte bodene og butikkene. Før konserten kan dere spise i den Internasjonale restauranten i Frikirka. Konserten holder sted i Frikirka i Vennesla.

Onsdagsbandet til Julegada
18. desember kl. 22:00
PM5

Onsdagsbandet til Julegada

Onsdagsbandet gir deg coverversjoner av hits plukket fra øverste hylle blant tidenes mest populære artister og er kjent som et av de beste liveband innen sin sjanger. Bandet har et omfattende repertoar som lar deg reise gjennom 70, 80 og 90-tallet frem til dagens listepop. Med både John Roger Sørbøe og Isabell Dåstøl i front som vokalister lager Onsdagsbandet alltid topp stemning! Vi skal avsutte denne uka med juelstemning og skal blåse av taket på Hunsfos denne kvelden. Gled dere! 20 års aldergrense.

Christiansand Storband
19. desember kl. 18:00 - 19:30
PM5

Christiansand Storband

Siden 2016 har Christianssand Storband hvert år kommet til Vennesla for å spille julen inn. Også i år stiller elever fra Vennesla skole opp, denne gang sammen med stjernevokalist Pål Rake. Få med deg denne swingende julekonserten søndag 19. desember – vi byr på julemusikk, julemoro, julestorband og julefest, og vi garanterer julestemning til langt over nyttår!

Nå er den hellige time
19. desember kl. 21:00 - 22:30
Frikirka

Nå er den hellige time

Velkommen til julekonsert i Frikirka, 19. desember! Julekonserten «nå er den hellige time» er en magisk julekonsert med variert musikk. Her får du høre alt fra Elvis til høytidelige klassikere. Overskuddet går til Frikirkens prosjekt som er et rehabiliteringssenter for rusmisbrukere i Ukraina med ca 20 rehabilitanter. Videre drifter vi et aktivitetssenter som er forebyggende arbeid for barn og unge på samme sted. Artister: Kjell ElvisIngrid Grøvan, Elisabeth Aavitsland Fjermeros, Marit Aavitsland Foss, Joachim L. Olsen, Robert Skovly, Aleksander Skovly, Jostein Hasselquist Larsen Band: Thomas Fagervik, Pål Svendsberget, Eirik Hodnemyr, Helge Hodnemyr, Sondre Storstadmo, André Aamos, Fredrik Førde Konsertstart: 21:00 Velkommen til Julegada i Vennesla!